Site icon narod.hr

Španjolska svladala Francusku i osvojila svjetsku broncu

epa08977675 Players of Spain celebrate after winning the Bronze Medal match between Spain and France at the 27th Men's Handball World Championship in Cairo, Egypt, 31 January 2021. EPA/KHALED ELFIQI

Rukometna reprezentacija Španjolske osvojila je brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Egiptu nakon što je u susretu za broncu, koji su vodili hrvatski suci Gubica i Milošević, pobijedila Francusku s 35-29 (16-13).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolsku su do pobjede predvodila braća Alex Dušebajev s osam i Daniel Dušebajev sa šest golova, dok su kod Francuske najefikasniji bili Hugo Descat sa sedam te Nicolas Tournat i Ludovic Fabregas s po četiri gola.

Ovo je Španjolskoj četvrta medalja sa svjetskih prvenstva pri čemu druga bronca nakon što su treći bili 2011. godine, a imaju i dva zlata osvojena 2013. i 2005.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version