Site icon narod.hr

Španjolski igrači: ‘Hrvatska je jedna od najboljih momčadi u Europi, žao nam je ali mi smo jako željeli ovo zlato’

epa08167601 Spanish players celebrate with the trophy after winning the Men's European Handball Championship final match between Spain and Croatia in Stockholm, Sweden, 26 January 2020. EPA/ANDERS WIKLUND SWEDEN OUT

Španjolska je obranila naslov europskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mogu samo čestitati Hrvatima. Bilo je dramatično, borili su se do kraja i dali su sve od sebe. Ostavili su srce na terenu. Osjećao sam se kao da igramo u Areni u Zagrebu zbog njihovih navijača. Stvarno, svaka im čast”, rekao je Alex Dušebajev.

“Žao mi je što su izgubili, ali mi smo jako željeli ovo zlato. Želim Hrvatskoj puno sreće, kao i uvijek, a siguran sam da će biti u Tokiju. To je momčad koju je jako teško pobijediti. Uvijek se bore do kraja, a danas smo mi imalo malo više sreće”, zaključio je.

“Hrvatska je jedna od najboljih momčadi u Europi, sanjali smo pobjedu i uspjeli smo. Htjeli smo ovo zlato i uspjeli smo doći do njega i plasmana na Olimpijske igre. Igrali smo protiv pobjedničke momčadi i upisali veliku pobjedu”, rekao je Aguinagalde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version