Španjolski mediji: Sevilla je teško prošla dalje

sevilla
Foto: fah

Sevilla je prošla u osminu finala Europske lige s ukupinih 3:2 protiv Dinama. Nakon slavlja na domaćem terenu 3:1, Španjolci su poraženi u Zagrebu 0:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mediji u Španjolskoj ističu kako se Sevilla dosta mučila u Zagrebu, ističu ozljede igrača, ali i nepostojeći kazneni udarac.

“Sevilla je htjela sačuvati rezultat iz prve utakmice”, piše Marca.

” Gotovo svi igrači andaluzijske momčadi imaju neki problem, Sevilla zbog brojnih ozljeda nikad ne može imati fiksnih 11. Diego Carlos je tražio promjenu prije pauze, što je ‘upalilo alarm’. Sportski direktor Seville Monchi stao je u obranu liječničke ekipe momčadi rekavši da nije bilo više ozlijeđenih nego drugih godina, a da je posljedice ostavio i Covid”, dodaje Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Estadio Deportivo piše o pristranosti francuskog suca koji je dosudio prestrogi kazneni udarac i u 90. minuti isključio Delaneya.

“Sevilla je teško prošla zahvaljujući prednosti iz prve utakmice”, piše Estadio Deportivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.