Site icon narod.hr

Spartak srušio Napoli, Legija porazila Leicester, remi Kovačevog Monaca

epa09497987 Johannes Eggestein of Royal Antwerp FC (L) and Djibril Sow of Eintracht Frankfurt in action during the UEFA Europa League group D soccer match between Royal Antwerp FC and Eintracht Frankfurt at Bosuil in Antwerp, Belgium, 30 September 2021. EPA/STEPHANIE LECOCQ

Nogometaši moskovskog Spartaka priredili su iznenađenje pobijedivši na gostovanju lidera Serie A Napoli s 3-2 u susretu 2. kola skupine C Europske lige, dok je u drugom dvoboju iz ove skupine Legija u Varšavi porazila Leicester City s 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lyon je susretu skupine A pobijedio Brondby s 3-0, a sva tri gola pala su u drugom dijelu susreta. Lyon je susretu skupine A pobijedio Brondby s 3-0, a sva tri gola pala su u drugom dijelu susreta. Sparta je u Pragu pobijedila Rangers s 1-0 golom Davida Hancka u 29. minuti.

U skupini B Real Sociedad i Monaco našeg Nike Kovača završio je 1-1.

Momčad iz Kneževine je povela u 16. minuti golom Axela Disasija, a izjednačio je Mikel Merino u 53. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupina D Olympiakos je u Istanbulu deklasirao Fenerbahče s 3-0.Eintracht Frankfurt je porazio Antwerp s 1-0 golom Goncala Paciencie u sudačkoj nadoknadi. Kristijan Jakić je odigrao cijeli susret za njemački sastav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version