Spektakl u Bavarskoj: Dovoljno je reći Bayern – Real!

Foto: Twitter

Treba li bilo što dodati rečenici večeras od 20:45 sati igraju polufinale Lige prvaka njemački Bayern i španjolski Real? Teško je naći veći europski derbi od navedenog, pa ipak mediji danima najavljuju spektakl u Bavarskoj. Većina medija tek za nijansu prednost daje Realu, kao aktualnom prvaku Europe, koji je sve karte bacio na obranu naslova, s obzirom kako je to kraljevima jedina prilika za trofej. Ostali su bez naslova prvaka Španjolske i Kupa kralje, oba trofeja u rukama su ili će uskoro biti – Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener aktualnog prvaka Zinedine Zidane uoči spektakla u Munchenu dao je zanimljive izjave, koje neki smatraju dijelom psihološkog rata na relaciji Madrid – Munchen.

“Nećemo se us*ati u gaće, to možemo biti sigurni.” poručio je Zidane novinarima na Bayernovom stadionu. Francuski stručnjak smatra kako njegove igrače neće impresionirati atmosfera na Allianz Areni. Uostalom, zašto i bi, Real je navikao na brojnu publiku i ispunjene stadione? Neki smatraju večerašnji spektakl finalom prije finala. No, gledajući igru Liverpoola protiv Rome i pet golova u mreži rimskog kluba ne bi se baš složili kako će u finalu biti lako Realu ili Bayernu.

“Volimo igrati ovakve utakmice. U dobrom smo emotivnom stanju i spremni za veliki meč”, poručio je Zidane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener kraljevskog kluba odgovorio je i na pitanje novinara o Jamesu Rodriguezu, koji je igrao u Realu tek epizodnu ulogu, a sada u Bayernu igra vrlo dobro.

“Nisam htio da ode. Želio je igrati više i razumijem to. S Jamesom nisam imao nikakvih problem. Ako itko tvrdi suprotno, onda je u krivu. On je sjajan igrač. Kada odličan igrač ne igra, nije teško samo njemu. Osjećam to i ove sezone, kada na klupi ostanu igrači koji tamo moraju biti, iako su kvalitetni. To je s*anje i za trenera.”, zaključio je Zidane.

Za Real bi od prve minute trebao zaigrati i Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.