Spektakl u Koelnu: Francuska i Njemačka igraju prijateljsku utakmicu 14. studenog

Foto: fah

Francuska će odigrati prijateljsku utakmicu protiv aktualnog svjetskog prvaka Njemačke 14. studenog u Koelnu, objavio je u srijedu Francuski nogometni savez (FFF).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuski izbornik Didier Deschamps je sinoć, nakon kvalifikacijske utakmice za SP 2018. protiv Bjelorusije u kojoj je Francuska slavila (2-1), najavio “dvije velike prijateljske utakmice” u studenom, ali nije htio reći tko će biti suparnici.

Njemačka je plasman na SP 2018. ostvarila još prošli tjedan nakon što je pobijedila u svim kvalifikacijskim utakmicama u skupini C, a Francuska sinoć.

Zadnji su put Francuska i Njemačka igrale na Euru 2016. 7. srpnja u polufinalu, slavila je Francuska sa 2-0,a dvostruki strijelac bio je Antoine Griezmann.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.