Site icon narod.hr

Sporna fotografija: Nakon poraza od Lazija navijači Milana tjeraju Donnarummu iz kluba

Foto: Twitter

Nogometaši Milana doživjeli su težak poraz u derbiju od Lazija, porazom je milanska momčad itekako kompromitirala svoje šanse kad je plasman u Ligu prvaka u pitanju. Naime, Milan je pao na peto mjesto, a sve donedavno je čvrsto držao vrh Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice ostali su i neki repovi, navijači Milana su, blago rečeno, ljuti. Nekima je, barem se tako nazire u talijanskim medijima, svejedno, iako je poraz itekako bolan. Donnarumma je jedan od najbolje plaćenih nogometaša Milana, a nakon derbija je viđen kako se smije dok razgovara sa iskusnim golmanom Lazija Pepom Reinom. Smijeh golmana Milana Gianluigija Donnarumme nakon teškog poraza od Lazija navijači opisuju kao “sramotu” te traže od spomenutog igrača a napusti San Siro, s obzirom da ”mu je svejedno kako klub igra, kakve rezultate postiže.”

I to sve dolazi u danima kada je Donnarummin agent Mino Raiola uveliko pripremio njegov transfer u Juventus, on uporno odbija ugovor produljiti s Milanom te uz pomoć Raiole traži nemoguće uvjete, koje Milan ne može ispuniti.

Milan nudi osam milijuna eura Donnarummi te petogodišnji ugovor, a Donnarumma s druge strane traži 12 milijuna eura, dok se u međuvremenu vode pregovori s Juventusom, koji će očito sve učiniti ne bi li u svoje redove doveo talentiranog talijanskog golmana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Neka skine dres i te rukavice i neka ide gdje god želi, ne treba nam takav čovjek u momčadi”, poručili su s druge strane neki navijači Milana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version