Sport piše: Zbog ovoga je došlo do razlaza između Rakitića i Barcelone

epa07761428 Elif Elmas (L) of SSC Napoli in action against Ivan Rakitic (R) of FC Barcelona during the friendly soccer match between SSC Napoli and FC Barcelona at the Hard Rock Stadium in Miami, Florida, USA, 07 August 2019. EPA/CRISTOBAL HERRERA

Katalonski Sport piše o Ivanu Rakitiću i traži situaciju u kojoj je došlo do razlaza Rakitića i Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je izgubio povjerenje suigrača u svlačionici nakon što je Liverpool pobijedio Barcelonu u polufinalu Lige prvaka nevjerojatnim 4:3 preokretom na Anfieldu.

Nakon teškog poraza Rakitić je s obitelji otišao na tradicionalni sajam u Sevilli.

“Nikome se to nije svidjelo, bilo je najmanje prikladno da netko od nas šeta ulicama Seville”, rekao je neimenovani igrač Barcelone svom menadžeru, a navodno je nakon toga postalo još lošije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lionel Messi i Luis Suarez navodno su poslije toga postali hladni, a ni javna isprika nije pomogla.

“Ispričavam se, ali ja sam otac i muž. Meni je obitelj na prvom mjestu. Otišao sam u Sevillu da budem s njima”, objasnio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.