Sramotna poruka navijača Sarajeva Hrvatima u Vitezu: ‘Neka svaki vaš heroj u paklu gori’

Foto: Facebook

Nogometaši Sarajeva su u sklopu 18. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine svladali ekipu Viteza rezultatom 3:0. Imali su i potporu s tribina. Naime, navijačka skupina, koja imenom o sebi puno govori, Horde zla, putem transparenta poručila je Hrvatima nakon sramotne presude u Haagu:  “Vrhunac agresorskog junaštva su silovanja i logori. Neka svaki vaš ‘heroj’ u paklu izgori!”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, na ovom su susretu navijači Sarajeva istaknuli i zastavu Palestine te tako Palestinu podržali u sukobu s Izraelom nakon što je predsjednik SAD-a Donald Trump najavio da će Jeruzalem priznati kao glavni grad Izraela.

Podsjetimo na ”samo” jedan, ali stravičan zločin nad Hrvatima u Vitezu.

Naime, od granate ispaljene s položaja ABiH na dječje igralište u Vitezu, poginulo je 8 djece dobi od 9 do 15 godina. Dakle, OSMERO djece… I onda došle Horde zla… Nažalost, to nije sve što je Hrvate pogodilo u Vitezu i okolici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, u BiH su zbog zločina na Hrvatima pripadnici Armije BiH odgovarali na simboličnoj razini. Dakle, zločin ostao nekažnjen, a zločinci na slobodi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.