Site icon narod.hr

Srbi najavljuju ‘klasik’: Hrvatska je odlična, ulog je velik

Foto: fah

Iz tabora Srbijanske vaterpolske reprezentacije stižu pozitivne najave uoči četvrtfinalnog ogleda na Svjetskom prvenstvu u Dohi, a koji je na rasporedu u utorak od 17 sati.
– Zna se ulog u četvrtfinalu, to je prvo finale na svakom prvenstvu. Hrvatska je malo promijenila sastavu u odnosu na Zagreb, nema Luke Bukića, tu je iskusni centar Krapić, govori Stefan Ćirik, prvi pomoćnik izbornika Srbije Uroša Stefanovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodaju da je Hrvatska vrlo jaka na centarskim pozicijama, no isto tako i da imaju neke sjajne šutere kao i kvalitetu što se tiče plivačkoga dijela.

– Ne smijemo dobivati lake pogotke iz kontri, moramo držati pozicijsku igru i tu imamo svoju priliku, dodaje.

– Što reći o Hrvatskoj, a da se ne zna? Ekipa vrhunskih pojedinaca koji se odlično poznaju. Golman je odličan, jaki centri, odlični pucači. Čeka nas teška utakmica, ali sve ćemo napraviti za ulazak u polufinale, rekao je Đorđe Vučinić, bek Novog Beograda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version