Site icon narod.hr

Srbija: Igrači odbili premije za Euro, vodstvo uzelo po 100 tisuća eura

epa11425391 Supporters of Slovenia (background) celebrate the 1-0 goal scored by Zan Karnicnik of Slovenia (2-R) during the UEFA EURO 2024 Group C soccer match between Slovenia and Serbia, in Munich, Germany, 20June 2024. EPA/ANNA SZILAGYI

Srpska nogometna reprezentacija ispala je s Europskog prvenstva u grupnoj fazi. Zbog novog neuspjeha očekuju se brojne promjene, Dragan Stojković Piksi je pred otkazom, a ostavku je podnio potpredsjednik saveza Branislav Nedimović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Generalni tajnik Jovan Šurbatović također je najavio odlazak, no kako piše Telegraf, on iz financijskih razloga čeka da bude razriješen. Isti medij navodi da je Šurbatović posljednjih godina zarađivao ogroman novac, a čak je i za ovogodišnji Euro dobio premiju od 100 tisuća eura. Isti iznos dobili su i njegovi suradnici Nenad Bjeković i Stevan Stojanović.

Srpski nogometaši su se odrekli premija iako je bilo određeno da će one iznositi od 100 tisuća eura naniže, ovisno o doprinosu na Euru. Oni su se svojih premija odlučili odreći u ime radne zajednice, kuhara, čistačica, ljudi koji održavaju terene i ostalih radnika u FSS-u kojima nitko nije odredio nikakve premije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version