‘Sretan’ na San Siru: Mario Pašalić želi ostati u Milanu i iduće sezone!

Foto: fah

Hrvatski nogometaš, Mario Pašalić, inače igrač Chelsea koji se nalazi na posudbi u Milanu od početka sezone, gdje igra sve bolje, a i navijači su ga prihvatili, želi ostati na San Siru i iduće sezone. U Milanu je postigao četiri pogotka te zabilježio jednu asistenciju. Za talijanski klub je odigrao 21 utakmicu, naravno, ponekad je ulazio s klupe, ponekad bi počeo susret. Kako se sezona bliži kraju tako je Pašalić standardniji u klubu koji je sedam puta bio na krovu Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I menadžer mladog Hrvata Marko Naletilić vjeruje da Pašalić zaista želi ostati u Milanu, iako bi se na kraju sezone trebao vratiti u London.

“Još uvijek nismo održali pregovore s novom upravom pošto su tek stigli i imaju druge prioritete. Sastat ćemo se sa njima na kraju sezone. Mirni smo, nema potrebe za žurbom,” rekao je Naletilić te dodao:

“Nisam razgovarao niti s Antoniom Conteom u vezi Pašalića, a posljednji kontakt s Chelseajem je bio prije dva mjeseca. Mario je jako sretan u Milanu i želi ostati, ali to ovisi o mnogo čimbenika, a oni su planovi i evaluacija Chelsea. Naravno da nam je projekt Milana jako važan kao i koliko će prostora biti rezervirano za Pašalića u njemu. Za njegov daljnji rast iznimno je važno da igra na regularnoj razini i to će također biti uzeto u obzir,” poručio je Naletilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.