Site icon narod.hr

Srna ima veliku podršku supruge: ‘Nikad nisi odustao, iako bi odustali mnogi od nas, ja pogotovo’

Foto: Instagram

Dario Srna sutra bi mogao debitirati protiv Sassuola. Posljednju godinu Srni je obilježio problem s dopingom i tek se sad može posvetiti igranju nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Supruga Mirela Forić Srna s kojom je u braku već osam godina na svome Instagram profilu podijelila je posebno dirljivu poruku:

“Prije gotovo godinu dana rekao si: ‘Ovo neće biti kraj moje karijere, to ti obećavam’, a ti i ja smo vjerojatno jedine dvije osobe koje su u to vjerovale! Ali uspio si! Nikad nisi odustao, iako bi odustali mnogi od nas, ja pogotovo. Prošao si najgore trenutke, uvijek ponosan i s podignutom glavom, zato što si znao da nisi napravio ništa loše! Neizmjerno sam ponosna zbog tvoje hrabrosti, upornosti i tvog integriteta koji si pokazao tijekom toga teškog životnog puta, ali sam također uvjerena da si time naučio o životu, ljubavi i nadasve o sebi više nego ikada prije!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version