Site icon narod.hr

Srna: Ovo je veliki uspjeh, moramo se držati zajedno

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna predvodio je u svlačionici slavlje igrača nakon plasmana ‘Vatrenih’ na EURO 2016. poručivši kako je ‘Hrvatska mala i kako se moramo držati zajedno’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo je veliki uspjeh, Hrvatska je mala zemlja i moramo se držati zajedno. Pogledajte kakve su velesile ostale kod kuće,” kazao je Srna, dodavši: “Osjećaj je prekrasan, pogotovo nakon ove negativne atmosfere koja je krenula poslije Azerbajdžana i Norveške. Danas su hrvatski reprezentativci heroji jer su sve to prebrodili, izašli još jači i odveli Hrvatsku na EP. Najvažnije je da se u Francuskoj čuje naša himna,” poručio je Srna.

‘Vatreni’ na Malti nisu mogli imati navijačku podršku, a u Francuskoj ne žele biti samo sudionici.
Navijači nam trebaju, nadam se da će biti vremena proslaviti s njima. Napravili smo sjajan rezultat, ali treba se pripremiti i napraviti ga i u Francuskoj”, zaključio je Subašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version