Srpski mediji udarili na vlastitog izbornika: ‘Lajkao je sliku Ivana Rakitića s Thompsonom’

Foto: Instagram

Hrvatska spektakularno dočekuje svoje Vatrene nakon sjajne i fenomenalne epizode, koja je okončana srebrom zlatnog sjaja, na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Hrvatska je u finalu poražena od Francuske, no, većina svjetskih medija slaže se – Hrvatska nije izgubila. Naime, hrvatska reprezentacija bila je bolja od moćne Francuske te je nadigrala momčad od milijardu eura, koliko prema Transfermarktu vrijedi na tržištu francuska reprezentacija. Oduševilo je to veliki dio svijeta, a izazvalo bijes u susjednoj Srbiji i, naravno zavist.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stigo je kralj..!?? jedan jedini.!!! Idemo hrvatska ??

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Snimka zaslona

Hrvatski nogometaš, sjajni veznjak hrvatske reprezentacije i Barcelone, Ivan Rakitić, fotografirao se s popularnim hrvatskim glazbenikom Markom Perkovićem Thompsonom u autobusu na putu iz Zračne luke Franjo Tuđman do Trga bana Jelačića, fotografiju je objavio na Instagramu, a istu je lajkao izbornik srpske reprezentacije, Mladen Krstajić, nakon čega se našao na udaru pročetničkih Vučićevih medija, prije svih Informera.

”Stigao je kralj! Jedan jedini!”, napisao je Raktić uz fotografiju na Instagramu.

Naravno, i Krstajić je imao svoj odgovor na provokacije pročetničke Srbije: ”Mene Thompson ne zanima, ne želim čuti za njega”, rekao je Krstajić pokušavajući se tako ”oprati” pred Vučićevim medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.