Site icon narod.hr

Stepančić razočaran zbog načina proslave Njemačke: ‘Ispali smo, ali još uvijek se možemo boriti za Olimpijadu’

Foto: fah

Utučen je nakon poraza od Njemačke bio Luka Stepančić, no, najviše ga bole sudačke odluke u završnici utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne znam što bih vam rekao. Nemam pojma. Jučer sam mogao reći da smo zasluženo izgubili i da smo bili lošiji. Danas… igrali su oni dobro, ali ova završnica, ne znam uopće kako im se da slaviti. Pokazali smo da možemo protiv jačih ekipa, Nijemci to defitivno jesu i zaslužuju naš respekt. Ipak, mislim da smo danas mi zaslužili više, ali tako je to u sportu”, rekao je.

“Svi smo dali sve od sebe, od prvog do zadnjeg, neke stvari nisu išle, ali smo ulazili unutra, tukli se, išli na glavu. Šego je isto pomagao koliko je mogao, ali eto, protiv nekih stvari ne možeš. Ispali smo, ali još uvijek se možemo boriti za Olimpijadu, i na tome moramo ustrajati. Ne samo zbog nas koji smo ovdje, nego zbog ostalih igrača koji nisu ovdje, a ići će na Olimpijadu”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version