Štimac ‘nepodoban’ na Poljudu: Odlazi li Željko Kopić iz Hajduka zbog sastanka s jednom od legendi kluba?

Foto: fah

Iako je donedavno predsjednik Hajduka, Jasmin Huljaj, snažno branio trenera Željka Kopića, bez obzira na seriju loših rezultata, debakl u Europi i desetak bodova zaostatka za Dinamom u prvenstvu, čini se kako će trener ipak otići.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači, što su i pokazali, ipak žele odlazak trenera, no, njihova želja navodno nije bila presudna. Trener je tražio sastanak s navijačima, međutim,  oni su ga odbili uz poruku kako se podrška zaslužuje na terenu, a ne na sastancima. Navijači su očito aludirali na sastanak predsjednika i igrača s trenerom u svlačionici  na Poljudu na kojem je Kopić dobio  podršku čelnika Uprave kluba. Igrači su uglavnom šutjeli i čekali, očito i dočekali.

Dogodio se obrt na Poljudu, navodno su procurili detalji o smjeni Željka Kopića, koji navodno odlazi zbog sastanka s jednom od legendi kluba, Igorom Štimcem!? Prema pisanju portal goal.com/hr netko je od navijača donio predsjedniku kluba Huljaju dokaze o sastanku Kopića sa Štimce, koji nije pretjerano omiljen kod aktualne vrhuške Hajduka i to zbog čestih kritika  na račun Uprave. Štimac, podsjetimo, godinama upozorava javnost te govori kako ovakav model upravljanja klubom vodi u propast. Hajduk je katastrofalno krenuo u novu sezonu, sve se više čini da je Igor Štimac, koji je direktno prozvao udrugu Naš Hajduk i otvoreno im stavio na teret sve što se događa u klubu, imao pravo, iako ga dio navijača zbog toga često kritizira.

Uostalom,  s obzirom na seriju loših rezultata,  nezadovoljstvo navijača, bilo je posve jasno da Kopićeva pozicija u klubu nije tako čvrsta kako to žele dokazati čelnici kluba, prije svih predsjednik. Pitanje vremena…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za sada se ne zna tko će trajno naslijediti Kopića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.