Štimac o Hajduku: ‘Prestao sam to pratiti, bolje je provoditi dane u miru’

Foto: fah

Trenutni izbornik Indije Igor Štimac nalazi se u Splitu s obzirom na zastoj svih sportskih aktivnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bit će nam kao i svima drugima u nogometnoj obitelji. Najgora je neizvjesnost, nemogućnost planiranja dok je ovakva situacija. Moja situacija je čvrsta, imamo izvrsne i kvalitetne ljude u savezu na čelu s predsjednikom Patelom, tako da sam maksimalno posvećen isključivo radu na unapređenju svega vezanog za rad saveza, seniorske vrste i reprezentacije U-23”, priča Štimac za Večernji list.

Nije mogao izbjeći pitanje o Hajduku.

“Prestao sam to pratiti, nema smisla više. Bolje je provoditi dane u miru”, poručuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se i na Dinamo i situaciju da igrači prve momčadi i Nenad Bjelica nisu pristali na smanjenje plaća, pa je čitav njegov stručni stožer dobio otkaz.

“Čini mi se da svi zajedno snose odgovornost za nastalu situaciju, jednako kao što im svima koje ste naveli pripadaju zasluge za veličanstvene uspjehe polučene u proteklim sezonama”, ističe, pa hvali Bjelicu.

“Unio je smirenost u klub, znao je što želi i kako do toga doći. Samim ostvarenjem europskog proljeća zaslužio je epitet najboljega. No ne treba zanemariti ni sve suradnike i ostale vrijedne ljude u klubu koji su mu pomogli”, kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.