Štimac o Rakitićevom otkazivanju reprezentaciji: ‘Da je donio odluku sam bi objavio umirovljenje, ovo je očekivano s obzirom na situaciju’

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija morat će igrati bez Ivana Rakitića. Ovu situaciju komentirao je bivši izbornik Igor Štimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sasvim očekivano s obzirom na sve što se oko njega događa. Ako se osjeća dekoncentriranim i nespremnim u ovom trenutku pomoći nacionalnoj vrsti, onda bi bilo pošteno da mi imamo razumijevanja za Ivanovu odluku i treba je prihvatiti na pozitivan način”, rekao je za Večernji list.

“Nisam uvjerenja da mu se više ne igra, znam dobro koliko voli odjenuti kockasti dres i uvjeren sam da bi on sam objavio svoje umirovljenje da je donio takvu odluku, a ne bi otkazao samo dolazak na ovu akciju. Mnoge okolnosti, pa tako i ova u njegovu slučaju utječu na stanje igrača i nisam uopće iznenađen ovakvim ishodom”, dodao je.

Je li Dalić trebao što napraviti oko Rakitića?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zlatko je sve do sada napravio izvrsno tako da ne moramo preispitivati što je i je li trebao nešto napraviti drugačije. Uostalom, ako postoji netko čije postupke ne bismo trebali secirati, onda je to on, dokazano stručan i odmjeren, zna što želi i kako to ostvariti”, smatra Štimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.