Stipe Miočić sjajno odgovorio na besramno favoriziranje njegovog protivnika od strane UFC-a: ‘Dok sam ja ovdje nitko neće preuzeti pojas’

Foto: Instagram

Američki Hrvat Stipe Miočić već za nekoliko dana na  UFC-u 220 u Bostonu (20. siječnja) imat će izuzetno težak zadatak, tim prije što je gotovo sve protiv njega, a i protivnik Francis Ngannou itekako je opasan, što je više puta dokaza. Nažalost, nije to sve, za protivnika Stipe Miočića navija otvoreno UFC, vidi se to u svim najavama meča u kojima se u prvi plan gura Ngannoua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kamerunsko – francuskog borca forsira se kao da je on prvak, a ne američki borac hrvatskih korijena, koji je također dokazao da je zasluženo danas pri samom svjetskom vrhu, zapravo na vrhu.  Miočić ima priliku postati prvi u povijesti UFC-a koji je triput zaredom u ovoj kategoriji obranio naslov, međutim, UFC to ignorira te se na društvenim mrežama na sramotan način više nego indirektan Ngannoua proglašava novim prvakom.

#AndNew Baddest Man on the Planet? Do you think @FrancisNgannou gets the title at #UFC220? How?

A post shared by ufc (@ufc) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, nešto će se pitati i Miočića, a on nije jedan od onih koji će se dati impresionirati takvim podvalama i nekorektnim odnosom. Naprotiv, to američkog Hrvata dodatno motivira.

”On je čvrst, velik, snažan i udara jako, ali on je još samo jedan lik. I to je to”, rekao je Miočić je za FloCombat nakon čega je dodao: ”Govorite mi da Mark Hunt ne udara toliko jako? Ili, recimo, Roy Nelson? Ili Junior dos Santos? Ma dajte… On udara jako i definitivno je loše ako vas pogodi čisto, ali ja ću držati glavu u pokretu i pobrinut ću se da sve odradim kako treba…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, nedavno na tiskovnoj konferenciji Ngannou je provocirao, no, Stipe je tek kratko prokomentirao: ”Ma pustite ga da radi što želi, vidite da mu dobro ide čim se već bori za naslov. Međutim, dok sam ja ovdje, nitko neće preuzeti pojas. Prenaporno sam radio i previše toga žrtvovao da bih se toga olako odrekao…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.