Što se događa u Realu i zašto je kapetan kluba na izlaznim vratima?

Foto: fah

Kapetan i sportska ikona Reala, ali i prijatelj hrvatskog reprezentativca, Luke Modrića, Sergio Ramos, nikada nije bliže odlasku iz kraljevskog kluba.  Što se zapravo događa u Realu nekoliko dana prije nastavka prvenstva a poslije višemjesečne prisilne pauze uzrokovane pandemijom koronavirusa?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zašto iz Madrida stižu svako malo ovakve vijesti – godinama?

Kad je Ramos u pitanju navodno je poznata i nova destinacija kapetana Reala, koji je razočaran ponašanjem čelnika kluba prema njemu, iako je u Realu od 2005. godine. Zapravo ovo nikoga ne čudi, Realovi čelnici poznati su, bez obzira koji to čelnici u datom vremenu bili, da se baš ne odnose s najvećim poštovanjem prema svojim legendama. I Luka Modrić je svojedobno bio na udaru čelnika kluba, samo što je Luka drugačiji karakter i znao se izboriti za svoj status, iako ni ta priča još uvijek nije završena.  Ramosu ugovor ističe iduće godine, razgovori su oko novog ugovora započeli, no, oni ne vode nikamo.  Ramos traži ugovor na dvije godine, dok čelnici Reala čak ni s njim ne žele napraviti izuzetak te mu žele ponuditi ugovor na godinu dana, što je dugogodišnjeg igrača najboljeg nogometnog kluba svih vremena iznenadilo i snažno pogodilo.

U Realu su, naravno, svjesni da će Real imati 35 godina kada mu istekne ugovor te mu iz tih razloga ne žele dati ugovor koji bi trajao više od jedne godine. Ukoliko zahtjev Ramosa ne bude ispunjen spreman je napustiti klub, navodno je, kako smo već spomenuli, i nova destinacija legendarnog nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno bi Ramos mogao otići ”preko velike bare”, naime, zanimanje je pokazao klub Davida Beckhama, također bivšeg igrača kraljevskog kluba, Inter Miami. Beckham je s Ramosom u Realu igrao dvije sezone.

Glede Luke Modrića, kapetanu hrvatske nogometne reprezentacije, Luki Modriću, ugovor s Real Madridom traje do ljeta 2021. godine te je u planu da ondje ostane do tog roka. Međutim, posljednjih mjeseci, usprkos korona krizi, kroz medije, a o čemu je pisala i Realu bliska Marca, se provlačila teza o Modrićevom odlasku. Marca je čak napravila neku anketu u kojoj su navodno navijači glasovali da Modrića treba – prodati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.