Što se to događa u Interu i je li uz Marcela Brozovića nezadovoljan i Ivan Perišić?

Foto: fah

Kako su izvijestili talijanski mediji, a o čemu smo već pisali, hrvatski nogometni reprezentativac Marcelo Brozović neće konkurirati za derbi utakmicu talijanskog nogometa koju Inter igra protiv Juventusa. Naime, tako je odlučio trener Intera Frank de Boer, navodno zbog nediscipline i nesportskog života igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener je svojom odlukom o isključenju Brozovića pokrenuo lavinu nezadovoljstva u momčadi, nagađaju talijanski mediji, jer zapravo nikome nije jasno što se dogodilo i zašto je Brozović isključen s obzirom na činjenicu da je naš nogometaš poručio kako je isključen bez valjanog razloga.

Nakon isključenja Brozovića krenule su priče o navodnom nezadovoljstvu u svlačionici Intera načinom rada nizozemskog stručnjaka, nekoć velikog nogometaša i reprezentativca Nizozemske. Naime, spekulira se da nije nezadovoljan samo Brozović nego i drugi Hrvat u Interu Ivan Perišić, koji je prošle sezone igrao vrlo dobro i objektivno trenutno je najbolje što Inter ima iako to De Boer, naravno, neće priznati

Neki tvrde da je De Boer Brozoviću zamjerio nesportske navike zbog kojih ima tri kilograma viška. Da Marcelo nije sto posto spreman pokazuje činjenica od početka rujna, naime, Brozović, donedavno standardni reprezentativac, nije bio u prvoj postavi Hrvatske protiv Turske na Maksimiru. Umjesto njega igrao je Pjaca. Tada se to obrazložilo taktičkim potezom izbornika Ante Čačića. Inače, za Marcela Brozovića zainteresiran je Juventus, u kojem već igraju dva Hrvata, Mario Mandžukić te Marko Pjaca, obojica se ne mogu pohvaliti prevelikom minutažom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenuli smo navodno nezadovoljstvo Ivana Peršića koji je navodno nezadovoljan činjenicom da trener sve češće i sve više vjeruje Ederu, uz Perišića navodno je nezadovoljan i Stevan Jovetić, koji nije igrao za Inter u utakmici Europske lige, što, naravno, ne mora ništa značiti. Naime, sezona koja je tek počela dosta je duga i svi će dobiti svoju priliku. Inter je veliki klub, bivši prvak Europe, s velikim brojem igrača na raspolaganju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.