Site icon narod.hr

Što je toliko važno čekao Mate Rimac: Obrijao bradu i proslavio!?

Foto: Facebook

Mate Rimac obrijao je bradu, a onda napisao status o tome kroz što je prošao proteklih godinu dana, ne otkrivajuću što ga je toliko mučilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Većina ljudi ne može ni zamisliti što smo moj tim i ja morali proći da dođemo tu gdje jesmo. Posljednjih sedam godina bilo je nevjerojatno teško. No posljednja godina… Ne mogu ni početi objašnjavati kroz što sam prošao (i mnogi bliski meni). Jednog dana ću to ispričati. No danas… Danas se sve promijenilo i konačno mogu ponovno disati. Tako dugo smo iščekivali ovaj dan da se činio poput fatamorgane, da se nikad neće dogoditi. Činio se tako blizu, a tako daleko. Konačno je tu i ostvario sam obećanje koje sam dao Katarini – nema je više”, napisao je.

Razlog slavlja možda je investicija koju je tvrtka Rimac Automobili osigurala – 30 milijuna eura od Camel Groupa, najvećeg proizvođača baterija u Aziji.

To je najveća realizirana izravna investicija strane kompanije u hrvatsku tehnološku kompaniju uopće. Služit će za financiranje razvoja novih proizvoda, širenje proizvodnih kapaciteta te globalno širenje kompanija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version