Site icon narod.hr

Subašić: Umjesto da istrčimo pred krcati stadion i zaigramo Ligu prvaka, sjedimo šutke u svlačionici i razmišljamo

Foto: fah

Poslije eksplozije u Dortmundu vratar hrvatske reprezentacije i Monacov vratar Danijel Subašić bio je šokiran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Živ sam, sve je dobro, dobili ste me u svlačionici, na stadionu. Baš smo se skidali i pripremali za zagrijavanje uoči utakmice, kad je u svlačionicu ušao trener Leonardo Jardim i rekao nam da se utakmica odgađa jer je jedan igrač Borussije ozlijeđen eksplozivnom napravom. Nismo sigurni tko je, navodno je riječ o Marcu Bartri, koji je odvezen u bolnicu”, rekao je za 24 sata.

“Mi smo na stadionu, na sigurnom, no osjećaj je grozan. Umjesto da istrčimo pred krcati stadion i zaigramo Ligu prvaka, sjedimo šutke u svlačionici i razmišljamo kamo sve ovo skupa vodi. Još ne znam hoće li se i kad uopće utakmica odigrati, no to je u ovom trenutku manje važno. Nadam se da će Bartra, ili bilo tko da je ozlijeđen, biti dobro”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version