Šuker potvrdio: Dalić će voditi reprezentaciju u Rusiji

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Ponovno se pojavilo pitanje ostanka Zlatka Dalića na mjestu izbornika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mogu potvrditi da će Dalić voditi reprezentaciju u Rusiji. Ostale su samo neke formalnosti koje ćemo dogovoriti sljedeći tjedan, najvjerojatnije u utorak, ali da, on ostaje izbornik”, rekao je Šuker.

“Izbornik ima svoj stručni stožer i na kraju ćemo vidjeti tko su oni, ali najvažnije je da su profesionalni i da rade svoj posao”, rekao je Šuker na pitanje o statusu Dražena Ladića.
Na kraju se osvrnuo na uvjete u Hrvatskoj.

“Nadam se da ćemo nekako pomoći nogometu i da će se nešto promijeniti da imamo ovakav stadion u Hrvatskoj. Ne znam što je problem. Da li nemamo čelika ili betona ili ovakvih stolica? Ovo je minimum onoga što reprezentacija zaslužuje. Brzo će nam doći Liga nacija i Engleska ili Njemačka i morat ćemo se opet crveniti”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.