Site icon narod.hr

Supruga Mirka Alilovića otkrila zašto je burno reagirala: ‘Ja sam mu pomogla donijeti odluku da se pridruži reprezentaciji’

Foto: Instagram

Brojni mediji raspisali su se o Ivi Alilović, supruzi vratara hrvatske rukometne reprezentacije, nakon što je izrazila svoje nezadovoljstvo nakon vandalizma huligana, meta kojeg je bila kuća njezine majke na Rabu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napisala je da “proklinje dan kada je Mirko zaigrao za reprezentaciju”, što su joj brojni zamjerili.

“Rekla sam to u afektu i ljutnji! Ja sam Mirku pomogla donijeti odluku da se pridruži reprezentaciji nakon što je dobio poziv od Line. Rekla sam mu da će mu biti super jer će igrati u Hrvatskoj i da će mu biti jednog dana žao ako ne prihvati tu ponudu. Nisam mislila da ću doživjeti ovakvo što”, kaže Iva za Večernji list.

Par se upoznao prije nekoliko godina, a vjenčali su se 2011. godine, te kasnije dobili sinove Matu i Ivana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Iako Mirko često putuje, ipak mogu reći da živimo mirnim, obiteljskim životom, a kada smo na okupu, sve naše slobodno vrijeme podređeno je našoj djeci”, rekla je ranije za Story.

“Budimo iskreni, u medijima sam već gotovo dva tjedna i mojoj obitelji se priređuju razne neugodnosti i štete. Dogodila mi se velika šteta jer su pojedini mediji prenijeli informacije s mog zaključanog Facebook profila a da prethodno nisu tražili moje dopuštenje. Ja im to nisam odobrila. Zaista nije u redu da se imovina moja majke, kuća koju je ona sagradila s puno ljubavi, uništava zbog jedne utakmice. Svi koji me sada osuđuju isto bi reagirali da su to osobno doživjeli. Lako je osuđivati drugoga”, kaže Iva.

“Nisam javna osoba i ne želim to biti. Nitko nije dopustio da se iznose moji privatni stavovi koje sam izrekla u afektu te fotografije s mog privatnog Facebook profila. Smatram da je takvo što zakonski nedopustivo i ozbiljno razmišljam o tužbi pojedinih medija”, poručuje Alilovićeva supruga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version