Site icon narod.hr

Švicarci predstavili Zrinku Ljutić – uspoređuju je s Janicom: ‘Moram biti strpljiva i ne uspoređivati se s njom’

zrinka ljutić

Foto: Instagram

Švicarski Blick predstavio je hrvatsku 19-godišnju senzaciju Zrinku Ljutić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zapravo ne želim biti slavna. No, ako se to dogodi, želim da me prepoznaju kao nekog tko uživa u skijanju i dobar je prema svima. U Zagrebu me ponekad prepoznaju na ulici”, ispričala je Ljutić.

“Prije izvlačenja startnih brojeva u Flachauu Zrinka je od svih skijašica dobila autogram. Rekla je da će ih objesiti u svojoj sobi. To je bilo jako slatko!”, opisala ju je švicarska skijašica Michelle Gisin.

Obitelj Ljutić Blick uspoređuje s Kostelićima – jer i Zrinku je trenirao njen otac Amir, a na ovom Svjetskom prvenstvu gledali smo i nastupe njenog 20-godišnjeg brata Tvrtka. Tu su i 17-godišnja Dora Ljutić te 15-godišnji Hrvoje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svi smo se negdje raširili i gotovo se više ne viđamo. To je jedino što mi nedostaje”, izjavila je Zrinka.

O usporedbama s Janicom kaže: “Puno sam o njoj gledala na YouTubeu i puno čitala. Ali ja nisam Janica, ja sam Zrinka. Janica mi je prije par godina rekla da ne smijem prebrzo odrasti. Tad je nisam razumjela, ali sada… Moram biti strpljiva i ne uspoređivati se s njom”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version