Site icon narod.hr

Svindal najbrži na treningu spusta u Val Gardeni, Zrnčić-Dim 35.

Foto; fah

Norveški skijaš Aksel Lund Svindal bio je najbrži na treningu spusta održanom u srijedu na stazi u Val Gardeni, a hrvatski reprezentativac Natko Zrnčić-Dim za njim je zaostao 2.52 sekundi te zauzeo 35. mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svindal je bio jedan od trojice skijaša koji su stazu u Val Gardeni uspjeli svladati za manje od dvije minute (1:59.34). Drugoplasirani Amerikanac Steven Nyman je za Norvežaninom zaostao 23 stotinke, a njegov sunarodnjak Travis Ganong bio je treći sa zaostatkom od 42 stotinke.

U četvrtak je na rasporedu posljednji trening. Skijaši će u petak u Val Gardeni voziti utrku super G-a za Svjetski kup, a u subotu je na rasporedu spust. Natko Zrnčić-Dim bit će jedini hrvatski predstavnik na tim utrkama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version