Svjetski kup, veslanje: Damir Martin u polufinalu, David Šain ne

Foto: fah

Hrvatski veslač Damir Martin plasirao se u polufinale samaca na regati Svjetskog kupa u Linzu, on je u svojoj četvrtfinalnoj skupini zauzeo drugo mjesto, dok to isto nije uspjelo Davidu Šainu koji je bio peti u svojoj skupini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Martin je odličnim finišom četvrtfinalne utrke stigao do drugog mjesta s vremenom 6:56.02 minuta, ispred njega je ostao samo Kubanac Angel Fournier Rodriguez sa 6:54.07, dok se u polufinale plasirao i trećeplasirani Rus Vladislav Rjabcev sa 6:56.05.

Šain je za trećeplasiranim u svojoj skupini, olimpijskim pobjednikom Novozelanđaninom Maheom Drysdaleom zaostao gotovo 10 sekundi te će u subotu nastupiti u finalu D.

Ranije u petak su se braća Martin i Valent Sinković lakoćom plasirala u polufinale dvojaca bez kormilara osvojivši prvo mjesto u svojoj kvalifikacijskoj skupini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Polufinala samaca na programu su u subotu od 10.10 sati, a polufinala dvojaca od 11.06 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.