Svjetski mediji: ‘Brazil je u suzama, superfavorit ide kući’, ‘Hrvatska pleše, Brazil plače’…

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija plasirala se u polufinale Svjetskog prvenstva nakon dramatične pobjede protiv Brazila na jedanaesterce. Svjetski mediji, koji su podcijenili hrvatsku nogometnu reprezentaciju, u šoku su popratili novu dramatičnu pobjede hrvatske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Brazil je u suzama, superfavorit ide kući”, piše Marca.

“Favoriti turnira idu kući. Hrvatska je u polufinalu SP-a”, piše BBC koji je uoči utakmice prognozirao pobjedu Brazila 3:0.

“Hrvatska pleše, Brazil plače”, naslov je na španjolskom Asu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedu nisu propustili komentirati ni srpski mediji.

Šok! Hrvatska je u polufinalu Mundijala: Brazilci izbačeni, novo čudo na penale Vatrenih”, naslov je na srpskom Blicu, dok je Kurir prolazak Hrvatske prokomentirao tekstom:

“Hrvatska napravila svjetsku senzaciju: Vatreni nakon drame i penala izbacili veliki Brazil s Mundijala.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hrvatska senzacionalno izbacila Brazil na penale i prošla u polufinale SP-a”, piše Klix.ba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.