Site icon narod.hr

Svjetski prvaci – Barakude – vratili se u Hrvatsku

Zagreb, 18.2.2024 -Svečani doček Hrvatske vaterpolo reprezentacije u Zračnoj luci Franjo Tuđman nakon osvajanja zlatnog odličja na Svjetskom prvenstvu u Dohi. Na slici Ivica Tucak s navijačima. Foto Hina/ Dario GRZELJ/ dag

Barakude su se vratile u Zagreb letom iz Dohe nakon 13 sati. Organiziran im je svečani doček u Zračnoj luci Franjo Tuđman u VIP salonu na prvom katu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači su došli i čekali dolazak zlatnih Barakuda te izbornika Ivice Tucka nakon leta od nešto više od pet sati. Vaterpolisti su stigli te su pozdravili okupljene navijače, a zatim su se uputili na službeni doček.

> Hrvatski vaterpolisti su svjetski prvaci!

Okupljenima su se obratili predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša, državni tajnik za šport Tomislav Družak te predsjednik Hrvatskog vaterpolskog saveza Mladen Drnasin koji su izrazili ponos zbog ovog rezultata i čestitali igračima.Podsjetimo, zlatna medalja osvojena na Svjetskom prvenstvu u Dohi čak je 17 medalja hrvatskih vaterpolista s olimpijskih igara te svjetskih i europskih prvenstava.

Na svjetskim prvenstvima osvojili su čak osam medalja, tri zlata, srebro i četiri bronce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije Dohe hrvatski vaterpolisti slavili su i na SP-u 2007. u Melbourneu te 2017. u Budimpešti, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version