Site icon narod.hr

Svjetsko prvenstvo judo kadeti: Bronca za Krišto

Foto: fah

Trećeg dana Svjetskog kadetskog prvenstva u judu Katarina Krišto osvojila je brončanu medalju u kategoriji do 63 kilograma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Iznimno smo zadovoljni današnjim natjecanjem. Kate je u prvu borbu ušla pomalo rezervirano, no već se iduću borbu više opustila i više otvorila, onako kako smo se i dogovorili. U četvrtfinalnom meču borila se dosta opterećeno, što je možda i rezultiralo porazom. Repasažnu borbu i borbu za medalju odradila je vrhunski. Obje je ekspresno riješila te na našu veliku sreću osvojila svjetsku medalju”, rekao je trener Josip Barić.

“Dobro sam radila cijeli turnir, zadovoljna sam nastupom. U cijelom danu imala sam jednu malu greškicu, no nju ćemo za ubuduće ispraviti tako da idući put budemo najbolji”, rekla je Katarina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version