Svjetsko prvenstvo u Dubaiju: Hrvatski paraolimpijac Bruno Bošnjak osvojio srebro i broncu

Foto: fah

Hrvatski paraolimpijac Bruno Bošnjak osvojio je srebro i broncu u disciplini banked slalom u Svjetskom parasnowboard kupu koji je održan u Dubaiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U srijedu je Bošnjak osvojio srebro, zlato je pripalo Nizozemcu Crisu Vosu, a brončani je bio Austrijanac Reinhold Schett, dok je Bošnjak danas bio treći. Zlato je ponovo pripalo Nizozemcu Crhisu Vosu, a srebro je otišlo Austrijancu Reinholdu Schetu.

“Sretan sam jer sam na početku sezone ostvario odlične rezultate i tako potvrdio dobru formu,” kazao je Bošnjak koji je na posljednjim paraolimpijskim igrama osvojio broncu.

“Do kraja ove godine očekuju me još utrke Svjetskog kupa u Nizozemskoj i Finskoj, te s razlogom vjerujem da ću na kraju cjelokupne sezone biti na samom vrhu poretka ponajboljih ParaSnnowbordera“, zaključio je prvi osvajač hrvatske paraolimpijske medalje u zimskim sportovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.