Site icon narod.hr

Talijani: Džeko je pristao na ponudu Hajduka

džeke

Foto: fah

Edin Džeko definitivno će postati novi igrač Hajduka, tvrdi talijanski Mediaset. Talijani navode kako je Džeko prihvatio ponudu koju su mu predstavili sportski direktor Nikola Kalinić i trener Gennaro Gattuso te će uskoro potpisati dvogodišnji ugovor s Hajdukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Džeko trenutno igra za istanbulski Fenerbahče. Fenerbahče je ovo ljeto preuzeo Portugalac Jose Mourinho, koji je očito odlučio da ne računa na Džeku.

Džeko je inače u Dubrovniku vlasnik restorana.

“Edin je često u Dalmaciji, pa ga navijači često sretnu i zovu. Ja, iskreno, i kao navijač, ali i njegov prijatelj, volio bih da zaigra za naš Hajduk. Ali opet, u ovom trenutku to nije realno. No, tko zna što se može dogoditi u skorije vrijeme”, govorio je o njemu ranije Senijad Ibričić, veliki miljenik Torcide.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version