Site icon narod.hr

Talijani hvale sjajnog Hrvata uz reportažu iz Slavonskog Broda: Mario Mandžukić isti kao Cristiano Ronaldo

Foto: Snimka zaslona

Donedavni hrvatski nogometni reprezentativac, Mario Mandžukić, koji je s Vatrenima briljirao ovog ljeta na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, sjajno je krenuo u novu sezonu u dresu Juventusa. Hrvat je čak zasjenio velikog Cristiana Ronalda, nažalost, iako dobroj formu oprostio se od nacionalnog dresa. Koliko Mandžukić nedostaje hrvatskoj reprezentaciji pokazala je i utakmica Lige nacija u Španjolskoj. Hrvatska je doživjela težak poraz od čak 6:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Snimka zaslona

Mandžo je, kako pišu talijanski mediji, ponovio rekordni učinak koji u bogatoj karijeri nije ostvario još iz vremena kada je nosio dres Bayerna, zabio je dva gola u prva tri kola Serie A. Očito kako je dolazak Cristiana Ronalda dodatno motivirao Super Marija, koji nastavlja igrati u formi koju je pokazao u Rusiji.

Ronaldo za sada ne zabija, no, zato s njim u tandemu Mandžukić funkcionira sjajno. Zamijetio je to i Tuttosport koji je na svojoj naslovnici donio fotografiju, koju je nazvao ”Rođeni pobjednici”, na fotografiji su Mandžukić i Ronaldo.  Talijani su čak napravili reportažu iz Slavonskog Broda te su porazgovarali s Marijevim ocem Matom i menadžerom koji ga je otkrio, Ivanom Cvjetkovićem – Tarzanom, inače bivšim nogometašem zagrebačkog Dinama, prenosi portal goal.com/hr.

“Još odmalena je pričao kako će biti nogometaš. Mi ga nismo shvaćali preozbiljno, ali bili smo u krivu. Mario je imao jasan cilj od početka. Mi smo bili ti koji nismo shvaćali koliko je uvjeren da će uspjeti. On je pobjednik, još kao dijete je znao što će biti kad odraste – bio je odrasli čovjek u tijelu djeteta. Uspjeh je njegov cilj i nisam iznenađen što se odmah povezao s Cristianom Ronaldom jer su obojica slična po tom pitanju,” rekao je Mato Mandžukić Talijanima, a Cvjetković je dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“On ima nevjerojatnu želju za uspjehom. Po tome je isti kao i Cristiano Ronaldo kojem se uvijek divio.”

Naravno, i dalje je glavna zvijezda Juventusa Ronaldo, no, danas Portugalac mora priznati kvalitetu igraču koji je očito pronašao sjajnog partnera u napadu. Hrvatski nogometaš zabija dok bivša zvijezda Reala i dalje stoji na nuli, pišu Talijani.

Podsjetimo, ovog vikenda Juventus će igrati protiv Sassuola, Ronaldo i Mandžo zajedno su trenirali u klubu, s obzirom na reprezentativnu pauzu imali su vremena. Mandžukić više ne igra za Vatrene, a ni Ronaldo nije igrao protiv Hrvatske u dresu Portugala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version