Talijani tvrde da se Mandžukić vraća u Italiju: ‘Htjeli su ga i prije odlaska u Katar’

Foto; Twitter

Mario Mandžukić sve se češće spominje kao mogući povratnik na europsko tlo iz Al-Duhaila, a osim Fenerbahčea i još nekolicine turskih klubova navodno ga želi i jedan talijanski klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želi ga talijanski drugoligaš – Benevento.

“Nisu zadovoljni Loic Remyjem, igračem koji je došao iz Lillea, pa sportski direktor razmišlja o angažmanu Marija Mandžukića”, piše Areanapoli.

“Hrvatski napadač voli Filippa Inzaghija (trener Beneventa), a koji traži jednog takvog napadača u svojoj momčadi”, dodaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Predsjednik je htio dovesti Ibrahimovića i Mandžukića prije nego što je hrvatski napadač otišao u Katar. Međutim, ubrzo se morao pomiriti sa stvarnošću”, rekao je sportski direktor Pasquale Foggia, isto jedna od ikona talijanskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.