Talijanski mediji pronašli nove ‘dokaze’ o ‘zavjeri protiv Juventusa’: Jesu li ovo razlozi zbog kojih je sudac bio ‘naklonjen Realu’?

Foto: fah

Još se uvijek ne stišava bura uzrokovana dramom u Madridu u četvrtfinalu Lige prvaka. Naime, nogometaši Juventusa ispali su od Reala pogotkom primljenim iz jedanaesterca u posljednjim sekundama utakmice. Naime, engleski  sudac Michael Oliver dosudio je za mnoge sporni kazneni udarac za Real, koji je sebi svojstvenom mirnoćom realizirao Cristiano Ronaldo. Takvom odlukom Englez je postao jedan od najomraženijih sudaca kada su u pitanju navijači Stare dame. Neki ga u Torinu nazivaju i ”neprijateljem broj 1.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odluka suca Olivera, kako smo već spomenuli, podijelila je nogometni svijet, iako je većina i dalje skeptična, ne ubrajamo tu Realu blisku Marcu, koja već dva dana pokušava uvjeriti svoje čitatelje u ispravnost odluke engleskog suca.  Zato je s druge strane talijanski tisak pronašao nove ”dokaze” koji govore o navodnoj zavjeri protiv Juventusa.

Naime, Tottosport i Corriere dello Sport tako su objavili tvitove Oliverove supruge Lucy, kojima pokušavaju dokazati da je engleski sudac naklonjen Realu.  Supruga suca Olivera objavila je u jednom postu, koji je objavljen 16. srpnja 2016., kako pozira na Santiago Bernabeu tijekom posjeta Madridu. Radi se o turističkom posjetu, a uz post stajala je i poruka: ”Ne čini se kao loš stadion.”

Lucy Oliver je istog dana objavila nekoliko tvitova koji također zapeli Talijanima za oko, poglavito tvit: ‘‘Volim Madrid.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, tako nešto nije najbolje ”leglo” navijačima Juventusa u kontekstu svega onoga što se prije dva dana događalo na Realovom stadionu. No, jesu li objave na Twitteru i to od prije dvije godine dovoljne da bi se govorilo o zavjeri?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.