Talijanski mediji vjeruju u Hrvata: Hoće li zbog ozljede Mario Mandžukić propustiti finale Lige prvaka?

Foto: fah

Iako je praktički naslov imao u svojim rukama Juventus je ipak u derbiju pokleknuo od Rome 3:1 i time si zakomplicirao život u talijanskoj ligi, mada je aktualni talijanski prvak i finalist Lige prvaka još uvijek u velikoj i vjerojatno dobitnoj prednosti. No, nije poraz od Rome za Juventus i navijače spomenutog kluba najgora vijest s kojom su se suočili ove nedjelje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, puno gora vijest od izgubljena tri boda za trenera Juventusa Massimiliana Allegrija mogla bi biti ozljeda Marija Mandžukića. Međutim, to nije samo loša vijest za Juventus nego i za hrvatskog izbornika Antu Čačića. Naime, Vatreni u šestom mjesecu igraju važnu utakmicu u sklpu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Islanda. Hrvatskom napadaču nastradala su leđa u 80. minuti nakon jednog duela s Danielom de Rossijem. Tome unatoč hrvatski napadač pokazao je veliko srce, stisnuo je zube i odigrao do kraja utakmicu budući kako je Allegri prije toga iskoristio već sve tri zamjene. Izlaskom Mandžukića Juve bi bio primoran nastaviti igru s igračem manje.

“Mario Mandžukić je nezamjenjiv kod Allegrija i njegovo neigranje protiv Reala bio bi veliki hendikep za Juventus. Treba vidjeti kolike su šanse da zaigra, no vremena da se Mandžukić oporavi ima”, navode talijanski mediji koji vjeruju u našeg nogometaša što i dokazuju kroz dodatak:

“Kladimo se da će on dati sve od sebe da ne preskoči taj dvoboj.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, finale Lige prvaka između Juventusa i Reala na rasporedu je 3. lipnja u Cardiffu. Ako Mandžukić ne bi bio u mogućnosti igrati za Juve bio bi to težak udarac talijanskom prvaku s obzirom na sve ono što je posljednjih tjedana hrvatski reprezentativac pokazao u dresu Stare dame.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.