Talijanski ministar o Ronaldu: ‘To što je fantastičan sportaš ne daje mu za pravo da bude bahat i laže’

epa08304338 (FILE) - A file picture of Italian Sport Minister, Vincenzo Spadafora (C) during the Italian Serie A soccer match between AS Roma and SSC Napoli at Olimpico Stadium in Rome, Italy, 02 November 2019. As media reports Spadafora said in a TV interview on 18 March that he is optimistic that Serie A might resume to play matches on 03 May, whether with or without spectators. EPA/CLAUDIO PERI

Talijanski ministar sporta Vicenzo Spadafora nastavio se preko medija prepucavati s Cristianom Ronaldom nakon što je Portugalcu dijagnosticiran koronavirus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spadafora je optužio Ronalda da je prekršio protokole.

“Do kuće sam išao kolima Hitne pomoći i nisam imao kontakt ni s kim. Sve sam radio po propisima i uz dopuštenja. Jedan čovjek iz Italije, kojemu neću spomenuti ime, tvrdi da se nisam držao protokola, ali mogu vam reći da je to laž. Sve sam poštovao i potpuno sam miran”, odgovorio mu je Ronaldo.

Ali Spadafora mu nije ostao dužan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Činjenica da su poznati i da su fantastični sportaši ne daje za pravo nogometašima da budu bahati, da ne poštuju institucije jedne zemlje i da lažu. Dapače, što je netko poznatiji i slavniji trebao bi se ponašati odgovornije i tako služiti kao primjer drugima. Ponavljam ono što sam rekao jučer vezano za neke Juventusove nogometaše i više neću reći ništa na tu temu. Svima želim brzi oporavak”, rekao je Spadafora za talijansku obavještajnu agenciju ANSA-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.