Težak posao pred Dalićem – Ćiro: ‘Apsolutno možemo očekivati puno novih radosti’

Foto: fah

Hrvatska je svoj cilj na Svjetskom nogometnom prvenstvu ostvarila, ali sad izbornika Dalića čeka težak posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dalić je veliki patriot i to je presudilo da ostane izbornik i na taj način napravi veliku uslugu hrvatskom nogometu u cijelosti, Da nije takav domoljub, vraga bi ostao. Dalić je jako plemenit i osjetljiv čovjek, a neki su ga htjeli smijeniti. Da sam ja na njegovu mjestu, postavio bih samo jedan uvjet, da ti koji su ga željeli maknuti moraju otići”, poručuje u razgovoru za Sportske novosti Miroslav Ćiro Blažević.

Šuker je obećao da mu više nitko neće raditi iza leđa.

“Šuker nije simpatičan, ali je korektan. Ako mu je to rekao, toga će se držati. Što se Dalića tiče, on je upozoren sa svim ovim iskustvima iz prošlosti. Mora multiplicirati svoju pažnju i koncentraciju na posao koji mu je postavljen. Svjestan činjenice da je teže ponoviti nego osvojiti”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što on vidi kao moguće probleme?

“Treba uvjeriti najvažnije, a to su igrači, da ne dođe do stanovitog samozadovoljstva, opuštanja, jer mi smo sad netko. Nismo bilo tko nego netko. Da ne izgubimo svijest da se moramo dodatno angažirati da bismo potvrditi taj status. Taj fenomen je Daliću poznat i jedini savjet je da se mora još više angažirati i pristupiti najozbiljnije kako ne bi došlo do najopasnijeg pristupa – lako ćemo. Mi smo doprvaci svijeta, a tko su oni, i onda ti oni zabodu”, poručuje.

“Ova je reprezentacija na zenitu, Luka Modrić će još pet godina vladati svjetskim nogometom, a ni ostali nisu još dali konačan obol. Apsolutno možemo očekivati puno novih radosti”; zaključuje Blažević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.