Site icon narod.hr

Thomas Müller: Raduju me jednostavne stvari poput malo privatnosti u Münchenu

Foto: fah

“Nakon tri utakmice bez pobjede za redom, što se Bayernu ne događa često, tražimo odgovore na pitanja što, zašto, kako… Puno razgovaramo, ali ne možemo to iznositi u javnost”, otkrio je u intervjuu za Goal.com Thomas Müller, igrač Bayern Münchena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Carlo Ancelotti zna biti beskompromisan i glasan, što je dobro ako osjeti da nedostaje odlučnosti, volje. Obično ne viče bez razloga, kad je rezultat loš, radije se fokusira da vam podigne samopouzdanje”, otkrio je.

Na opasku da se nekad prepričavalo kako je Oliver Kahn ukrao Bastianu Schweinsteigeru ručnik, otkriva: “Sad svatko ima svoj ručnik, čak imamo i nekoliko viška… Ne znam kako je bilo nekad, ali kad sam ja ušao u prvu momčad, neke su se stvari već promijenile. Više nisu stariji igrači bili ‘jači’, nego su oni bili ti koji su nas mlađe uzeli za ruku. Ako si dobro igrao, brzo su te prihvatili. I ja sam takav: radije pomognem mlađem suigraču nego da vičem na njega i šefujem mu. A nekad je bilo drugačije, no to su stvari koje se mijenjaju i u društvu.”

“Ne žalim se, profesionalac sam i moje je lice poznato, ne mogu kriviti ljude što me prepoznaju. Bayern i njemačka reprezentacija veliki su, često na TV-u… Ne želim pod želje navoditi materijalne stvari, o tome mi, nogometaši, ne marimo previše, iako se često čini da nam je to najvažnije. Raduju nas jednostavne stvari u životu, poput, eto, malo privatnosti u Münchenu”, otkriva igrač koji je zahvalan kad konačno ima malo privatnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vidim se kao igrača koji može brzo reagirati, više-manje je inteligentan i talentiran. Imam mentalnu snagu i shvaćam što momčadi treba. To uključuje i uvjerenje da je izbacivanje lopte na tribine bolje nego pokušaj nekog spektakularnog rješenja pred svojim golom”, opisuje sam sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version