THW Kiel – Fuchse Berlin: U finalu Kupa EHF-a Domagoj Duvnjak protiv Jakova Gojuna i Stipe Mandalinića

Foto: fah

Njemački klubovi THW Kiel i Fuchse Berlin izborili su plasman u finale završnog turnira EHF kupa u Kielu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kiel je u polufinalu pobijedio danski TTH Holstebro sa 32-26 (16-14), dok je branitelj naslova Fuchse Berlin slavio protiv Porta sa 24-20 (12-8).

THW Kiel su do pobjede predvodili Niclas Ekberg sa šest, Hendrik Pekeler, Steffen Weinhold i Lukas Nillson sa po četiri gola, dok je hrvatski reprezentativac Domagoj Duvnjak zabio dva gola.

Kod Danaca najefikasniji su bili Magnus Grubb Bramming sa sedam i Kay Smits s pet golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom polufinalu branitelj naslova u čijim redovima igraju Jakov Gojun i Stipe Mandalinić je porazio Porto sa 24-20.

U redovima njemačkog sastava najefikasniji su bili Paul Drux sa šest, Hans Lindberg s pet, te Fabian Wiede sa četiri gola. Mandalinić i Gojun se nisu upisali među strijelce. Kod Porta najefikasniji su bili Miguel Alves sa šest i Viktor Alvarez s pet golova.

Finale je na rasporedu subotu u 20.45 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.