Tin Srbić otkrio koliko zaradi: ‘Zadovoljan sam što mogu svojoj majci kupiti novu tuš kabinu’

Foto: fah

“Ja u godinu dana osvojim četiri Svjetska kupa i zaradim 15 tisuća kuna, no mene to ne dira koliko to što znam da Svjetski gimnastički savez ima novaca i to jako puno. Ja sam zadovoljan što mogu svojoj majci kupiti novu tuš kabinu jer ona ima još 12 godina kredita za stan”, otkrio je Tin Srbić na panelu u organizaciji HOO-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Talent je tek 10 posto uspjeha. Super ga je imati, ali nije presudan. Vidjela sam ja jako puno talentiranih koji su, bez onog dodatnog truda, ostali prosječni. Presudni su vaši krv, znoj i suze, a trener je odmah iza toga”, otkrila je Snježana Pejčić.

“Ja sam trenirao još 4-5 sportova jer se volim natjecati, no jedrenje me najviše privuklo ali bez podrške obitelji teško da bih postao olimpijac”, priča Šime Fantela, prenosi Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.