Tko je bolji za Suareza, Haaland ili Mbappe?

epa09026652 Erling Haaland of Dortmund celebrates after scoring the 2-0 lead during the German Bundesliga soccer match between FC Schalke 04 and Borussia Dortmund in Gelsenkirchen, Germany, 20 February 2021. EPA/Lars Baron / POOL CONDITIONS - ATTENTION: The DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video.

Tko je bolji napadač, Francuz Mbappe ili Norvežanin Haaland? Iako se radi o mladim igračima već sada traju rasprave preko medija tko je od njih dvojice bolji. Mbappe ima veliku prednost, naime, bio je prije dvije i pol godine jedan od francuskih junaka u pohodu na svjetski naslov, dok Norveške čak i neće biti na predstojećem Europskom prvenstvu ovog ljeta. Dakle, gledajući iz te perspektive ne bi smjelo biti dvojbe, no ipak je ima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Godinama je jedan od najboljih napadača na svijetu Urugvajac Luis Suarez, koji je prošle jeseni na iznenađenje mnogih prešao iz Barcelone u Atletico Madrid te igra sjajno. Atletico je na putu prema naslovu prvaka Španjolske.

Suarez je u razgovoru za uglednu i Realu blisku Marcu govorio o novoj generaciji napadača koja trenutno dominira u Europi, a prije svega tu se izdvajaju Kylian Mbappe i Erling Haaland.

Suarez je ipak uvjerenja da će eru svjetskog nogometa koja tek dolazi obilježiti Haaland, barem kada govorimo o napadačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“On je odličan nogometaši igra na spektakularnoj razini. Ima odlične fizičke predispozicije i jedan je od najboljih napadača na svijetu koji će sigurno obilježiti predstojeću eru u nogometu”, rekao je Suarez te je nastavio.

“Mbappe ili Haaland? Pa, malo više sam na strani Haalanda, ali je i Mbappe na visokoj razini već nekoliko sezona”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.