Tko je legenda od koje su se oprostili BBB-i?

BBB-i
Zagreb, 26.10.2023 - Utakmice 3. kola Konferencijske lige između GNK Dinama i Viktorije Plzen. Na slici poruka Bad Blue Boysa za Mislava Vučetića koji je preminuo pred neki dan. foto HINA/ Damir SENČAR/ ds

Navijači Dinama(BBB-i) prisjetili su se kickboksačkog trenera, vođe te skupine koji je iznenada preminuo početkom tjedna i zbog kojega na Ligi prvaka u futsalu nisu navijali. Naime, dogorilo se to na početku utakmice Dinama i Viktorije Plzen u Konferencijskoj ligi. Prisjetili su se Mislava Vučetića Kure koji je iznenada preminuo u noći na ponedjeljak u 42. godini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Zagreb, 26.10.2023 – Utakmice 3. kola Konferencijske lige između GNK Dinama i Viktorije Plzen. Na slici zastava, Mislav Vučetić.
foto HINA/ Damir SENČAR/ ds

Vučetić je bio čovjek koji je držao motivacijski govor momčadi “modrih” u kolovozu uoči gostovanja kod AEK-a u Ligi prvaka. Na ogradi je pisalo “You are the greatest” (ti si najveći).

“Vučetić Mislav, uvijek sa nama, ti bit ćeš uvijek sa nama”, zapjevali su Bad Blue Boysi.

Beskrajan patriotizam

“SJEVER SE OPROSTIO OD MISLAVA VUČETIĆA: Kure, ti si najveći!
Dinamov sjever večeras je tugovao, ali i ponosno istaknuo poruku sjećanja na prerano preminulog Mislava Vučetića. Kuretu u čast, Boysi su razvili veliki transparent s natpisom:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

YOU ARE THE GREATEST!

I uprava hrvatskog nogometnog prvaka prisjetila se Kureta posebnom objavom na semaforu stadiona u Maksimiru, tijekom utakmice Dinama i Viktorije.

Osim beskrajnim patriotizmom koji ga je krasio cijeloga života i beskompromisnim navijanjem za voljeni klub, Kure se isticao i u svijetu sporta, a koliko su ga uvažavali u svim krajevima Domovine, najbolje govore riječi, kojima se od zagrebačkog prijatelja i suradnika oprostio Splićanin Marko Žaja: “Napustio nas je veliki čovjek, prijatelj, ljudina, ljudska gromada u svakom pogledu.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HRVATSKI VITEZ MISLAV VUČETIĆ – KURE S nama je”, objavio je Velimir Bujanec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.