Tomić otišao, Jerko Leko novi trener Lokomotive

Foto: snimka zaslona

Hrvatski nogometni stručnjak Goran Tomić više nije trener Lokomotive, potvrdio je to zagrebački prvoligaš na službenim stranicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Lokomotivu je stigao krajem 2017. godine, a klub napušta zbog ponude kineskog Guangzhoua gdje će postati treći hrvatski trener u kineskoj Superligi nakon Ivana Leke i Slavena Bilića.

– U ove tri godine etablirao je mnoge mlade igrače koji su ostvarili iskorake u svojim karijerama, svi će se složiti kako je Lokomotiva svojedobNo igrala najljepši i najatraktivniji nogometa u ligi.

Iako je pred svaki početak sezone trebao posložiti novu skupinu pojedinaca, kroz vrijeme je stvarao pravu respektabilnu momčad, priopćeno je iz kluba, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na njegovo mjesto došao je bivši hrvatski reprezentativac Jerko Leko.

– Sretan sam zbog dobivene prilike. Tri i pol godine sam vodio juniore, godinu prije toga sam bio pomoćni trener. Završio sam igračku karijeru u Lokomotivi, ovdje i započeo trenerski posao, i evo sada sam preuzeo seniorsku momčad Lokomotive. Već sedmu godinu sam u Lokomotivi i osjećam se kao dio Lokomotive. Iznimno mi je drago i zahvaljujem se direktoru Šikiću i ostalima iz vodstva na povjerenju, rekao je Leko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.