Site icon narod.hr

Tomić: “Utakmica s Dinamom je bitna, ali nije ključna”

TOMIĆ

Foto: fah

Derbi 12. kola domaćeg nogometnog prvenstva donosi ogled dvije vodeće momčadi na ljestvici – prvoplasirana Rijeka ugostit će drugoplasirani Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječani imaju 23 boda iz deset odigranih utakmica, dok Modri zaostaju za jedan bod, ali imaju i susret manje. U dvoboju 3. kola njihov međusobni oglded na Maksimiru završio je golijadom bez pobjednika – 3:3.

– Velika i bitna utakmica je pred nama, ali sigurno da nije ključna jer je puno utakmica do kraja. Atmosfera u ekipi je jako dobra, pogotovo nakon zadnjih rezultata, rekao je na konferenciji za medije uoči derbija trener Rijeke Goran Tomić.

– Nažalost, imamo dosta problema u sastavljanju ekipe, pogotovo u zadnjem redu zbog ozljeda i viroza, to je najveći problem s kojim se susrećemo. Sve ostalo je u redu, smislit ćemo neku formaciju da budemo jako dobri i da pružimo jako kvalitetnu utakmicu, dodao je riječki strateg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Dinamo je izrazito kvalitetna ekipa s ogromnim rosterom. Rekao bih da su u uzlaznoj putanji i da su na vrhuncu forme, a da bismo njima konkurirali, mi moramo biti pravi, izjavio je Tomić.

Rijeka će na Rujevici imati veliku potporu navijača.

– Pozivam navijače da nas podrže, to se pokazalo jako bitno puno puta ove godine. Kad malo posustanemo oni nam daju vjetar u leđa, ‘probudi se’ ekipa, dodaje trener Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na konferenciji za medije bio je i napadač Haris Vučkić.

– Imamo dosta kvalitete u ekipi, ali prije svega moramo vjerovati u sebe. Moramo biti fokusirani, odraditi svoje zadatke i onda se možemo nadati pozitivnom rezultatu, rekao je Vučkić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version