Site icon narod.hr

Toplak: Ne znam jesam li ikad u karijeri imao ovakvu situaciju

Foto: fah

U prvoj utakmici 35. kola Prve HNL nogometaši Gorice pobijedili su kao gosti Hrvatski dragovoljac 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Moram ovako reći… Ova mi je pobjeda baš draga. Ne znam jesam li ikad u karijeri imao ovakvu situaciju. Sve izmjene smo napravili zbog ozljeda i to baš na onim pozicijama gdje nemamo igrače. Krpali smo neke pozicije u obrani koje graniče sa znanstvenom fantastikom. Ali, zato mi je draga pobjeda. Nismo bili na dobrom nivou, da je Dragovoljac bio na onom kao zadnje tri, četiri utakmice, imali bismo puno većih problema. Međutim, na kraju je kvaliteta isplivala na vidjelo, rekao je trener Gorice Samir Toplak nakon utakmice.

Po pogodak u svakom poluvremenu su postigli Velikogoričani. U petoj minuti je strijelac bio Toni Fruk, a u 78. Paulius Golubickas.

– Nismo bili energetski dovoljno dobri da utakmicu riješimo puno prije. Imali smo šansu Stojanovskog i Fruka, moramo to otići na 2:0 da bi nam bilo laše. Čestitam dečkima koji su ostali na terenu i stisnuli zube, iako su već u energetskom smislu bili za izmjenu. Na kraju se ipak piše pobjeda, pokušat ćemo se što prije zaliječiti, dodao je Toplak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gorica će u posljednjem kolu sezone igrati protiv Osijeka.

– Moramo se izliječiti, vratiti požutjele i odigrati “fajtersku” utakmicu za kraj sezone protiv odlične ekipe koja je bila konkurent za prvo mjesto, zaključio je trener Gorice, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version