Site icon narod.hr

Torcida ispred sjedišta HDZ-a u Splitu: ‘Maknite nas sa tribine, ostaju vam ulice, vrijeme je odluke, želite li prsluke?!’

Foto: fah

Pripadnici Torcide večeras su u Splitu istaknuli veliki transparent na kojem je pisalo: “Maknite nas sa tribine, ostaju vam ulice, vrijeme je odluke, želite li prsluke?!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se o reakciji navijača na Prijedlog zakona o sprečavanju nereda na sportskim borilištima (takozvani zakon o navijačima) koji je nedavno pušten u javno savjetovanje.

Prema prijedlogu zakona zakona predviđa se kažnjavanje navijača koji na stadionu nose pokrivala za glavu, stroge novčane kazne pa čak i kazne zatvorom za navijače s više od 0,5 promila alkohola u krvi, kao i kažnjavanje pjevanja pjesama koje potiču nasilje i dr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version