Site icon narod.hr

Torcida probila ogradu na Poljudu i krenula na BBB-e: Policija spriječila veći incident

Foto: snimka zaslona

Dinamo i Hajduk odigrali su 1:0 na Poljudu. Poslije utakmice Torcida je bijesna uspjela probiti ogradu na sjevernoj tribini i u velikom broju uletjeti na teren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači su pobjegli u svlačionicu kad su to vidjeli, a pripadnici Torcide dali su se u trk prema tribini na kojoj su bili smješteni Bad Blue Boysi.

Policija je brzom reakcijom spriječila veće nerede. Interventni policajci su uspješno okružili navijače Hajduka, zaustavili njihov prodor i potjerali ih natrag na Sjever. Ipak, sukob se nastavio kad je Torcida zasula policiju stolicama. Na kraju su ispraćeni s tribine, a policija je za njima zaključala izlaze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video donosi direktno.hr

> Dinamo pobijedio Hajduk na Poljudu i ide u finale Kupa!

Inače, Torcida je u prvoj polovici prvog dijela podigla omanji transparent na kojem je stajala poruka za Bad Blue Boyse. Navijači Hajduka prozvali su ih “Bluetooth Hooligansima”. Tako su odgovorili na akciju koju su Boysi izveli na splitskoj Rivi prije prvog derbija.

Nekoliko sati uoči derbija u kojem je Dinamo slavio s 1:0 na splitskoj Rivi su se na zvučniku mogle čuti Dinamove pjesme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version